Keuzelijst:

Nieuwsbrief
map_2

Zie je graag al wat meer van de Vlaamse Ardennen? Bekijk hier het filmpje van de Vlaamse Ardennen.

Op zoek naar leuke to do’s in de regio op het moment van je verblijf? We voorzien je kalender in de vakantiewoning. Check je graag al eens op voorhand, bekijk dan de Uit-kalender van Herzele.

Eyndevelde is het middelpunt van 15km aan heerlijk wandelen, fietsen, dineren, shoppen, kortom alles voor een weekendje weg:

BEZOEKEN MET KENNERS

In Herzele zijn er heel wat arrangementen die je verblijf een culturele, culinaire of sportieve toets geven. Graag zetten we er enkele voor jullie op een rij:

  • In Sint-Lievens-Esse ligt de wijngaard van Driesse schuimwijn. Je kan in Sint-Lievens-Houtem de zaak bezoeken, maar ook de wijngaard achter onze deur. Meer info.
  • Toerisme Herzele heeft diverse uitstappen voor je in petto: een rondrit met de bus, molens bezoeken, brouwerijen bezoeken en nog een streepje cultuur in galerij Cammu.
  • Met Gidsen Vlaamse Ardennen maak je een heerlijke wandeling door Herzele, langs de burcht, de molens, de brouwerij etc.
  • Gidsen Vlaamse Ardennen neemt je ook graag mee op daguitstap van Livinus tot Manneke Pis.
  • Doe je graag een uitgebreid bezoek aan een molen, dan nemen Gidsen Vlaamse Ardennen je mee naar de Rosmolen.
  • Gidsen Vlaamse Ardennen heeft ook nog een laatste wandeling in de buurt van “een molenaar, 2 brouwende vrouwen en Manneke Pis”.
  • Of misschien ga je wel graag op stap met Nonkel Bart? Bart brengt je langs de mythische plaatsen van de wielerwedstrijden (mét petjes en vlagjes) en vertelt je al zijn weetjes en anekdotes over de Vlaamse Ardennen.

Aan u de keuze!

TOCH NOG ZIN IN DE STAD?

Gent en Brussel liggen op 30min, Zottegem en Ninove op 10 min, Geraardsbergen op 15 min, Aalst op 20 minuten.

Zo vind je in de nabije steden de concept-store Marchan10,  de wooncollectie van Ernel, de Gifts@Bar

Maar shoppen doe je ook in de kleinere gemeenten. Check de hippe kinderschoenen van Raaf en Vos, de Scandinavische kinderwinkel Hip Hoi, de belevingswinkel en familiecafé Kokon, de eigenzinnige collectie speelgoed in De Fabeltjesfabriek, de vintage collectie van De Oude Zagerij, de juweeltjes van Bizoux, de stofjes van Lavvie Ebbel, etc…

Meer info over activiteiten in de regio vind je terug op Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Vlaamse Ardennen.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: