Keuzelijst:

Nieuwsbrief

Fietsland Summer Challenge

Vlaanderen Fietsland: verken ons land van op je fiets

Met Vlaanderen Vakantieland haalt Logeren in Vlaanderen Vakantieland deze zomer alles uit de kast om het toerisme in eigen land opnieuw een boost te geven.

In dat kader past ook de actie met Vlaanderen Fietsland, hét platform voor al wie wil fietsen langs de fietsknooppunten. Vlaanderen Fietsland bereikt jaarlijks meer dan 1.000.000 bezoekers. De routeplanner/app werd op meer dan 100.000 toestellen geïnstalleerd. Vlaanderen Fietsland is voor veel recreatieve fietsers hét vertrekpunt voor hun tocht.

Deze zomer ondersteunt Logeren in Vlaanderen Vakantieland de ‘Summer Challenge‘, samen met de partners Klara en Open Monumenten.

Hoe werkt de Fietsland Summer Challenge? 

  • Al wie de fietsapp downloadt, kan een route plannen langs ‘hotspots’ in Vlaanderen. Hotspots zijn bijvoorbeeld bekende kunstwerken, erkend erfgoed of jouw eigen logeeradres!
  • Fiets een route: Op elke hotspot die men op de route passeert, krijg men een melding en kan men punten verzamelen.
  • Hoe meer hotspots men bezoekt, hoe meer punten men kan verzamelen. En hoe meer kans men maakt op één van de vele Vlaanderen Vakantiecheques.
  • Jouw logies weegt dubbel zo zwaar door in de puntentelling: een overnachting is goed voor extra bonuspunten. Geef jij je gast zélf toegang tot een fietsroute in jouw buurt, dan kan hij extra punten verzamelen.

Alle informatie over de Summer Challenge staat gebundeld op www.vlaanderen-fietsland.be/vlavak.

Eyndevelde Vlaanderen Vakantieland – fietsland

Bij deze vind je de fietsroute die automatisch voor een verblijf in Eyndevelde is samengesteld. Aan het rode knooppunt dat je ziet op de kaart kan je als fietsers extra bonuspunten ontgrendelen.

Concreet gaat het om een route van 42km die je vanuit Sint-Lievens-Esse langs Zottegem en de Zwalmstreek voert.

Smeer je kuiten maar in en geniet van een fijne fietstocht!

Deel dit!

Waar wacht je nog op? Boek hier je favoriete vakantiewoning.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: