Keuzelijst:

Nieuwsbrief

Start van het seizoen Vlaanderen Vakantieland

Logeren in Vlaanderen

Elk jaar zet Logeren in Vlaanderen zich in Vlaanderen te overtuigen om opnieuw op vakantie te gaan in eigen streek. Via de campagne ‘Stemming bereikt.’ vinden vakantiegangers vlot welke locatie bij hun stemming past.

Eigen stemmingen

Voor Eyndevelde zijn de stemmingen PUUR, ZEN en BIJZONDER zeker van toepassing op je vakantiebestemming.

PUUR

In Eyndevelde verblijf je ‘op den buiten’, in de groene natuur van de Vlaamse Ardennen. Met het Duivenbos om de hoek en in een interieur waar de klemtoon ligt op de eenvoud in plaats het overdadige, zit je in een puur kader.

ZEN

Een familie- of vriendenweekendje, dat is allemaal heel leuk, maar het kan druk zijn. In Eyndevelde is de ruimte zowel binnen als buiten zodanig groot, dat je ook rust vindt. Met 2 op een slaapkamer is meer dan voldoende. Te druk in de groepsliving, geen probleem, dan wijk je uit naar 1 van de individuele livings.

De tuin is een uitgestrekte grasvlakte die over gaat in de weide van de dieren. Je kan er relaxen, rond de tepanyaki keuvelen, voetballen, etc zonder dat het te druk wordt.

BIJZONDER

Een locatie die de gasten voorop stelt, met respect voor de rust en privacy, met een uitzicht waar je kan naar blijven kijken om op adem te komen, dat noemen we bijzonder.

Deel dit!

Waar wacht je nog op? Boek hier je favoriete vakantiewoning.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: