Keuzelijst:

Nieuwsbrief

Wat win jij bij Ward van Radio 2?

Radio 2 bezoekt Herzele voor Thuis voor een beeld. Zo slaapt reporter Ward een nachtje in Eyndevelde

De toer van Oost-Vlaanderen

In de afgelopen 22 jaar heeft de Provincie samen met Radio 2 elk jaar een thuis gezocht voor een kunstwerk. Na een wedstrijd tussen verschillende gemeentes, wordt elk jaar een winnaar gekozen. Reporter Ward bezoekt heel de maand augustus elke dag één van de winnaars. Vandaag eindigt zijn toer in Herzele, dat vorig jaar de laatste editie won.

Thuis voor een beeld 2016

In 2016 won Herzele House on Basement van John Van Oers. De sculptuur toont de architecturale basislijnen van een huis. Dit beeld zal een plaats krijgen aan de oude trambaan waar de nieuwe verbindingsweg tussen de Groenlaan en de Wattenfabriek komt.

Ward op pad

Reporter Ward doet in elke gemeente activiteiten met de inwoners, om zo de gemeente beter te leren kennen. Als Ward passeert, dan vallen er ook prijzen te rapen. Tussen 7u en 7u30 organiseert hij een quiz waarbij er toeristische waardecheques en “Lekker Oost-Vlaamse“-pakketten te winnen zijn.

Slapen en opstaan in Eyndevelde

Om een gemeente echt goed te leren kennen, moet je er ook geslapen hebben. En in Herzele, slaapt Ward in vakantiewoning STEEN in Eyndevelde. Met zijn rugzak als radiostudio, heeft hij alles bij de hand om de opnames in Herzele te monteren. In alle rust.

De weersvoorspellingen beloven een zonnige start van de dag, met een ontbijt op aanvraag voor Ward. Voor vakantiewoningen geen dagelijkse routine, maar we sturen Ward graag op pad met een lekker gevulde maag.

Veel luisterplezier!

Radio 2 Oost-Vlaanderen – donderdag 31/08 – 6u -8u + 12u-13u

Radio 2 bezoekt Herzele voor Thuis voor een beeld. Zo slaapt reporter Ward een nachtje in Eyndevelde

Reporter Ward toont Eyndevelde

Het is voorbij, die mooie zomer! Ook voor onze reporter Ward die heel augustus de provincie rondtrok en telkens ergens anders bleef slapen.

Geplaatst door Radio 2 Oost-Vlaanderen op donderdag 31 augustus 2017
Deel dit!
Summary
Article Name
Welk ontbijt kiest Ward van Radio 2?
Description
Radio 2 bezoekt de hele zomer de "thuis voor een beeld"-steden. Reporter Ward eindigt zijn reeks in Herzele, waar het beeld House on Basement van John Van Oers binnenkort thuiskomt. Ward verkent Herzele en begint met een overnachting in Eyndevelde vakantiewoningen.
Author

Waar wacht je nog op? Boek hier je favoriete vakantiewoning.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: