Keuzelijst:

Nieuwsbrief

Nieuw leven in Eyndevelde

Nieuw leven

Wat goed nieuws kan deugd doen in deze moeilijke tijden. En nieuwe dieren kondigen de lente aan. We dromen van mooi weer en genieten van de eerste zonnestralen.

De afgelopen jaren kwamen er in deze periode altijd lammetjes bij. Dit jaar hebben we besloten om het bij onze huidige schaapjes Komma en Dotje te houden.

Vlaamse reuzen

We hebben in onze stal, nieuw van 2019, plaats gemaakt voor enkele nieuwe bewoners. Konijntjes Médard, Wilmès en Maggie zijn Vlaamse reuzen. Het zijn drie schattige konijntjes met witte, zwarte vacht.

Dagelijkse zorg

Kris en Marilou zorgen voor beiden voor deze kleine diertjes. De gasten zullen ook de mogelijkheid krijgen om de diertjes van dichtbij te leren kennen. Al waarschuwt Marilou wel dat enkel Medard (wit/zwart) graag geknuffeld wil worden. De meisjes zijn nog een beetje bang.

 

Meer dieren?

Zie je graag nog meer dieren? Als je bij ons op bezoek komt, dan zijn er verschillende kinderboerderijen in de buurt. Maar ook alpaca-wandelen in Brakel is dicht bij deur. Meer info vind je op onze Omgeving pagina onder Op stap met kinderen.

Deel dit!

Waar wacht je nog op? Boek hier je favoriete vakantiewoning.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: