Keuzelijst:

Nieuwsbrief

Met vier in bed (VTM)

Deze week: onze afleveringen

Vanaf 12 juni 2017 volg je onze rondtrip door Vlaanderen, op bezoek bij 3 B&B’s.

Op maandagochtend trekken we met wat positieve zenuwen de auto in met slechts 1 adres om in te stellen in onze GPS. Die brengt ons naar Maarkedal (dicht bij Oudenaarde). Voor ons niet zo ver uit de buurt en zo rijden we van de ene uithoek naar het hart van de Vlaamse Ardennen. We kennen onze prachtige streek en we zijn benieuwd waar we onze koffers zullen uitpakken.

Deze eerste dag brengen we door in een zeer fijne locatie met Geert en Carine als vriendelijke gastheer en gastvrouw. We proeven en ervaren daar van typische zaligheden en activiteiten van de streek. Om te zien wat dit allemaal is, zet je vanavond om 21u10 je tv op VTM en geniet!

Dag 2

De tweede dag krijgen we opnieuw een adres voor onze GPS, niet zo ver uit de buurt. Silvie en Lisa verwelkomen ons in dezelfde streek, maar toch in een heel ander kader. De gezonde buitenlucht doet deugd en we proeven van al het lekkers op ons bord.

En dan is het aan ons…

Eyndevelde in met vier in bed
Eyndevelde vakantiewoning Vlaamse Ardennen vakantiehuis in groep

Woensdag: Eyndevelde-dag

Na het geven van de bedjes rijden we naar “huis”. Aan onze vakantiewoningen toegekomen, doen we een laatste controle voor onze gasten zoals we het gewoon zijn om te doen:

  • Zijn de bedden gestrekt?
  • Is alles netjes? Blinken de kranen?
  • Staan de bloemen klaar?
  • Zijn de frigo’s gevuld?
  • Zit het weerbericht en activiteitenkalender in de brochure?

Na een dikke knuffel aan onze drie kindjes, zijn we klaar om de gasten te ontvangen.

Wat volgt is een fijne namiddag, met verkenning door Herzele op een niet alledaagse manier. Kris en ik nemen onze gasten mee en vertellen over de streek en wat we zien. En gelukkig is het niet alleen kijken, maar proeven we achteraf ook van de lokale lekkernijen zoals de schuimwijn van Driesse. Onze huiscateraar Meneer zet zijn beste beentje voor en de wijnen van De Gusseme worden gesmaakt.

Na een gezellige avond gaat iedereen moe maar voldaan slapen.

De volgende dag is het zonnig opstaan en zetten we het ontbijt van Meneer klaar. We nemen de tijd om te genieten van het ontbijt en sluiten de voormiddag mooi af.

Voor ons rest dan enkel nog opruimen, terwijl de gasten bedjes mogen uitdelen. En wij mogen achteraf lezen wat ze geschreven hebben…

Op weg naar West-Vlaanderen

Na nog een laatste kus aan de kindjes, vertrekken we naar onze laatste GPS-bestemming. In Roeselare worden we warm onthaald door Kelly en Dimi. De culinaire (en esthetische) kookkunsten van hun team moet je zeker bekijken én proeven. Na onze overnachting hebben ze een originele activiteit in de stad voor ons in petto.

Na het laatste uitdelen van de bedjes, zit onze week er op.

Het is een onvergetelijke ervaring. We hebben met fijne mensen een fijne week gehad waarin heel veel gelachen en genoten is.

Win een overnachting

Geniet van de afleveringen en kom Eyndevelde zelf ter plaatse ervaren. Op onze facebookpagina organiseren we na elke uitzending een wedstrijd om een overnachting te winnen.

Doe mee en waag je kans om zelf bedjes uit te delen!

 

Van maandag 12 juni tot donderdag 15 juni, VTM, 21u10.

Deel dit!

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: