
Van den Eynde in Eyndevelde
Het lijkt wel een match made in heaven, maar de journaliste van De Standaard die de opdracht kreeg om Eyndevelde te verkennen, heet Eva Van den Eynde. Begin juli is het zo ver. Eva arriveert op een stralende zomerdag. De logiestest kan beginnen.
Even op adem komen
Na aankomst in de suite STEEN, laten we Eva even op adem komen. Het is ten slotte vakantie. Ze proeft van de lokale schuimwijn Driesse en chips en chutney van Kattenkwaad. Daarna geeft Kris een rondleiding in alle vakantiewoningen om zo Eyndevelde iets beter te leren kennen.
Resto in Aalst
Eyndevelde ligt centraal tussen Zottegem, Geraardsbergen, Ninove en Aalst. Op een woensdagavond zorgt dit voor genoeg restaurants die open zijn, op 20 min rij-afstand. Eva kiest voor de Italiaanse keuken van Il Gusto. En daarna, bedtijd.
Wandelen in het Duivenbos
Na een goede nachtrust en een ontbijt met lokaal lekkers, zoals de limonade van Tillies, de confituur van Kattenkwaad, yoghurt van De Speiboerderij, gaan ze op pad. Zonder kaart, maar met veel zin om in alle vrijheid te wandelen tussen de velden en in het Duivenbos.
Spannend afwachten
Een paar uur later komen ze terug en is het verblijf al voorbij. Ons rest ons dan enkel nog spannend afwachten tot het artikel in de krant zal verschijnen…
De Standaard, zaterdag 2 september 2017 of online voor abonnees.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
