Keuzelijst:

Nieuwsbrief

Eva van De Standaard doet logiestest

Artikel De Standaard over Eyndevelde

Van den Eynde in Eyndevelde

Het lijkt wel een match made in heaven, maar de journaliste van De Standaard die de opdracht kreeg om Eyndevelde te verkennen, heet Eva Van den Eynde. Begin juli is het zo ver. Eva arriveert op een stralende zomerdag. De logiestest kan beginnen.

Even op adem komen

Na aankomst in de suite STEEN, laten we Eva even op adem komen. Het is ten slotte vakantie. Ze proeft van de lokale schuimwijn Driesse en chips en chutney van Kattenkwaad. Daarna geeft Kris een rondleiding in alle vakantiewoningen om zo Eyndevelde iets beter te leren kennen.

Resto in Aalst

Eyndevelde ligt centraal tussen Zottegem, Geraardsbergen, Ninove en Aalst. Op een woensdagavond zorgt dit voor genoeg restaurants die open zijn, op 20 min rij-afstand. Eva kiest voor de Italiaanse keuken van Il Gusto. En daarna, bedtijd.

Wandelen in het Duivenbos

Na een goede nachtrust en een ontbijt met lokaal lekkers, zoals de limonade van Tillies, de confituur van Kattenkwaad, yoghurt van De Speiboerderij, gaan ze op pad. Zonder kaart, maar met veel zin om in alle vrijheid te wandelen tussen de velden en in het Duivenbos.

Spannend afwachten

Een paar uur later komen ze terug en is het verblijf al voorbij. Ons rest ons dan enkel nog spannend afwachten tot het artikel in de krant zal verschijnen…

De Standaard, zaterdag 2 september 2017 of online voor abonnees.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit!
Summary
De Standaard Logiestest
Article Name
De Standaard Logiestest
Description
Eva van De Standaard kwam een nachtje logeren in Eyndevelde vakantiewoningen.
Author

Waar wacht je nog op? Boek hier je favoriete vakantiewoning.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: