Keuzelijst:

Nieuwsbrief

Op vakantie met de kinderen

Op vakantie met kinderen vraagt om een aangepast programma of leuks om te doen ter plaatse.

Eyndevelde groepswoning in de Vlaamse Ardennen grote tuin
Eyndevelde groepswoning in de Vlaamse Ardennen grote tuin
Eyndevelde WEI ontspannen logeren met de hele familie Vlaamse Ardennen

Kinderen boven in Herzele

Eyndevelde ligt op het knooppunt van talrijke wandel- en fietstochten, al naargelang het gewenste aantal km. In het nabije Duivenbos kunnen de kinderen schatten zoeken (geocachen), ezels strelen, de kinderkaart van Natuurpunt volgen etc.

Fietsen doe je veilig langs het oude tramspoor tot in Herzele. Daar stap je direct binnen in de bib, of steek je de straat over om iets te drinken in Kokon terwijl de kinderen spelen in de Scandinavische speelhoek en – tuin.

Mooi weer? Dan fiets je door tot aan de burcht. Terwijl jullie genieten van de zon, spelen de kinderen op de grote speeltuin. En naast de burcht koop je lokaal bier van brouwerij De Rijck.

Zijn er grotere kinderen mee, dan schuif je op naar de Steenoven. In het skatepark kunnen skateboarders hun hartje ophalen. Anderen genieten dan van de Finse pistemet fitnesstoestellen aan de overkant van het straatje.

Uiteraard zwem je in De Gavers (op 10min van onze deur). En dieren kijken doe je in enkele lokale kinderboerderijen of rij door naar Paizi Daiza (30min).

Eyndevelde groepswoning in de Vlaamse Ardennen fietsen naar Herzele langs het oude tramspoor
Eyndevelde groepswoning in de Vlaamse Ardennen wandelen
Eyndevelde groepswoning in de Vlaamse Ardennen ezels in het Duivenbos

Kidscave Eyndevelde

In Eyndevelde liggen er in elke vakantiewoning kleurpotloden en kleurboeken klaar, alsook leesboekjes en spelletjes. De grote tuin is een ideaal voetbalveld en krijgt nog eigen kinderspulletjes. De schaapjes houden ervan om bezoek te krijgen. Op het grote krijtbord kunnen ze naar hartelust tekenen en kleuren.

Ben je met een hele groep en gebruik je de groepsruimte? Dan kunnen de kinderen vanaf november 2018 genieten van uw eigen zone, nl de KIDSCAVE. Deze ruimte ligt net naast de grote living. De kinderen doen er aan airhockey, spelen met poppen, little people etc, kunnen tekenen en kleurengezelschapsspelletjes spelen en last but not least, ook wat DVD‘s bekijken op de tv. Lekker languit in de Fatboy zitzak of op de turnbok of -plint.

eyndevelde, de vakantiewoningen voor een weekendje met gezinnen en familie
Eyndevelde LEEM ontspannen logeren met de hele familie Vlaamse Ardennen

Rust en verwennerij

Een weekendje weg is ook verwennerij voor mama’s en papa’s. Bij ons zijn de bedden opgemaakt voor iedereen. Zo hoef je zelf niet met lakens te sleuren of bedden te maken aan de start van een weekendje weg.

Reisbedje met volwaardige matras, kinderstoel en verhoogstoel zijn ook ter beschikking. Kinderbordjes, – bekers en -bestek zijn ook aanwezig.

Check onze beschikbaarheid of geef me gerust een seintje via welkom@eyndevelde.be.

Tot snel.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: