Keuzelijst:

Nieuwsbrief

Long stay in Eyndevelde

Zakelijke langere verblijven in Eyndevelde

Long stay zoekt een thuis op verplaatsing

Zoekt u een goede accommodatie om zakelijke relaties of personeelsleden voor langere periode in te laten logeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor expats, zakenrelaties, etc. is het namelijk belangrijk om een bedrijfswoonruimte te creëren waar ze na een werkdag in thuis komen.

Zo huur je onze appartementen voor een langere periode zakelijk. We bekijken samen voor welke periode een woning kan gehuurd worden. Afhankelijk van het aantal personen kiezen we de juiste woning voor u.

Zakelijk publiek, maar in een huiselijke sfeer

Onze woningen zijn gemeubeld en gezellig ingericht, wat bijdraagt tot de huiselijke sfeer. Wij staan ook in voor de schoonmaak en het onderhoud. Met andere woorden, geen zorgen voor u. Comfort en een fijne inrichting zijn cruciaal om uw medewerkers goed te laten voelen in hun bedrijfswoonruimte.

Of u een congres of beurs in de buurt wil bijwonen of een tijdelijke opdracht in de streek heeft, de woningen van Eyndevelde staan voor u klaar.

Alleen of met 4

We hebben de flexibiliteit voor gescheiden slaapkamers of ook gedeelde kamers, alles is mogelijk.

Faciliteiten

On site is er een wasmachine aanwezig en verder wijzen we uw medewerkers de weg naar hun favoriete supermarkt en andere praktische adressen die ze nodig hebben.

Wifi en smart tv zijn ook aanwezig.

Centrale ligging in Vlaanderen

Eyndevelde bevindt zich op 45 km van Brussels Expo en op 34 km van Flanders Expo.

Gent en Brussel liggen op 30min, Zottegem en Ninove op 10 min, Geraardsbergen op 15 min, Aalst op 20 minuten.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: