Keuzelijst:

Nieuwsbrief

Logeren in eigen land

Logeren in Eyndevelde

Eyndevelde ligt op het knooppunt van talrijke wandel- en fietstochten, al naargelang het gewenste aantal km. In het nabije Duivenbos kunnen de kinderen schatten zoeken (geocachen), ezels strelen, de kinderkaart van Natuurpunt volgen etc.

Fietsen doe je veilig langs het oude tramspoor tot in Herzele. Daar stap je direct binnen in de bib, of steek je de straat over om iets te drinken in Kokon terwijl de kinderen spelen in de Scandinavische speelhoek en – tuin.

Mooi weer? Dan fiets je door tot aan de burcht. Terwijl jullie genieten van de zon, spelen de kinderen op de grote speeltuin. En naast de burcht koop je lokaal bier van brouwerij De Rijck.

Zijn er grotere kinderen mee, dan schuif je op naar de Steenoven. In het skatepark kunnen skateboarders hun hartje ophalen. Anderen genieten dan van de Finse pistemet fitnesstoestellen aan de overkant van het straatje.

Uiteraard zwem je in De Gavers (op 10min van onze deur). En dieren kijken doe je in enkele lokale kinderboerderijen of rij door naar Paizi Daiza (30min).

Een streepje cultuur

Uiteraard is er ook cultureel wat te beleven.

De steden Zottegem, Geraardsbergen, Ninove en Aalst hebben hun eigen geschiedenis en bezienswaardigheden. Daarnaast zijn het ook gezellige steden om in te winkelen of om een terrasje te doen.

Bezoek één van molens die Herzele rijk is: o.a. Molen Ter Rijst en Molen te Rullegem. Deze kunnen na afspraak met de dienst Toerisme bezocht worden. Zin in meer geschiedenis? Bezoek de burcht van Herzele of bekijk het Erfgoed. Wandel of fiets over de oude Trambaan.

In het Provinciaal Archeologisch Museum Velzeke leer je meer over onze voorouders uit de Gallo-Romeinse periode.

Rust en verwennerij

In Eyndevelde liggen er in elke vakantiewoning kleurpotloden en kleurboeken klaar, alsook leesboekjes en spelletjes. De grote tuin is een ideaal voetbalveld en krijgt nog eigen kinderspulletjes. De schaapjes houden ervan om bezoek te krijgen. Op het grote krijtbord kunnen ze naar hartelust tekenen en kleuren.

Een weekendje weg is ook verwennerij voor mama’s en papa’s. Bij ons zijn de bedden opgemaakt voor iedereen. Zo hoef je zelf niet met lakens te sleuren of bedden te maken aan de start van een weekendje weg.

Reisbedje met volwaardige matras, kinderstoel en verhoogstoel zijn ook ter beschikking. Kinderbordjes, – bekers en -bestek zijn ook aanwezig.

Check onze beschikbaarheid in Vlaanderen Vakantieland of geef me gerust een seintje via welkom@eyndevelde.be.

Tot snel.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF VAN EYNDEVELDE:

Inschrijven!

Keuzelijst: